Gyvenimas prie Spree upės krantų, Berlynas

Gyvenimas prie Spree upės krantų, Berlynas

calendar_today
visibility 31 Peržiūros
category Kategorijoje: Projektai visame pasaulyje

Berlynas - 317 butų Spree upės krantuose - ideali vieta jaunimui. Gyvenamasis kompleksas „Fließstraße“ pirmiausia buvo skirtas studentų apgyvendinimui.

Didelė dalis Vokietijos (2,8 mln.) studentų renkasi pigesnius butus. Tačiau prieinamų būstų pasiūla yra ribota. Padidėjęs studentų skaičius dar labiau pablogino padėtį pastaraisiais metais. Mažų ir labai mažų butų pasiūlos trūkumas lemia netinkamą didesnių, šeimyninių butų paskirstymą studentų apgyvendimui.



Tačiau dabar atsiranda pagirtina tendencija - vis daugiau ir daugiau privačių investuotojų rengia studentų apgyvendinimo projektus. Nuo 2011 m. nvesticijos šioje srityje padidėjo keturis kartus. Bundesverband für Studentisches Wohnen (Federalinė studentų apgyvendinimo asociacija) įkūrimas taip pat rodo, kokia svarbi ši tema. BfSW tikslas - skatinti būstų studentams plėtrą.



Modernus gyvenamųjų namų kompleksas buvo baigtas 2017 m. Berlyno Niederschöneweide rajone, iš kurio atsiveria vaizdas į Spree upę. Buvo  įrengti 317 butų dviejuose pastatuose, 1 ir 1,5 kambarių butai su virtuve ir balkonu. Pirmame aukšte yra įrengtos studentų poreikiams pritaikytos patalpos: skalbyklos, bendruomenės ir poilsio kambariai, kurie siūlo daug galimybių gyventojams susitikti ir įsitraukti į studentišką gyvenimą.

Studentams patinka HARO Tritty 100 tvirtos grindys

Kai atėjo laikas rinktis grindis studentų namams, Schrobsdorff Bau AG net nedvejodami pasirinko HARO Tritty 100- visuose 317 bustų. Gyvenamosios patalpos ir mokymosi erdvės iš viso užima apie 10,000 1-juostos „Alpine Oak Nature“ stiliaus grindų.




Autentiškas / matinis 1 juostos tipo paviršius beveik nesiskiria nuo tikros medienos. Tekstūra ir stilius puikiai dera. Paviršius pasižymi natūralios alyvos pojučiu, kurį papildomai akcentuoja nežymus blizgesio efektas porose.

Grindų montavimas su „HARO“ „ComforTec“ technologija suteikia galimybę ženkliai sumažinti garsą patalpose. Grindys, turinčios pilną prijungimą prie pagrindo, yra tylesnės. Lentos su „ComforTec“ turi lipnias juosteles galuose, kurios leidžia pilnai pritvirtinti prie pagrindo per trumpiausią įsivaizduojamą laiką, nenaudojant jokių papildomų klijų.

Projekto pavadinimas:

Gyvenimas prie Spree upės krantų

Adresas:

Fließstraße 13-18, Berlynas

Plotas:

apie 10.000 m²

Haro produktas:

Tritty 100 Plank 1 juostos Alpine Oak Nature Authentic