Tinklaraštis

Viešbutis FREIgeist, Vokietija

Viešbutis FREIgeist, Vokietija

Naujas FREIgeist viešbutis Göttingen Göttingen - per savo istoriją tapo namais daugeliui mokslininkų ir filosofų. Miestas dabar turi naują vietą laisvamaniams - FREIgeist viešbutį. Aistra dizainui yra gerai matoma visame pastate. „HARO“ parketo grindys suteikia pagrindą akį traukiantiems kambariams.

Hirt privati alaus darykla, Austrija

Hirt privati alaus darykla, Austrija

Modernūs biurai sename pastate Hirt - antroji seniausia privati alaus darykla Austrijoje (Karintijoje) didžiuojasi savo regioniniu dėmesiu, kokybe, tradicijomis ir gamtinėmis žaliavomis. Kai   buvo nuspręsta 400 metų senumo pastatą perdartyti į biurus, architektai sąmoningai pasirinko HARO parketą - Hamberger grindis dėl savo vertybių tesė kartos.

SPA salonas, Švecarija

SPA salonas, Švecarija

Tamina Therme – ypatinga sveikatingumo patirtis Jau praėjo beveik 800 metų nuo tada kai medžiotojai atrado 36,5 laipsnių karštą versmę Taminos tarpeklyje. Šiandien šis atradimas leido Ragazui tapti žinomu SPA miestu, kuriame Tamina Therme vaidina pagrindinį vaidmenį.

Sportiniai judesiai Amsterdame

Sportiniai judesiai Amsterdame

Asics parduotuvė Amsterdame renkasi HARO parketą Japonų sporto batų prekės ženklas „Asics“ atidarė išskirtinį sporto centrą miesto centre, Amsterdame. Interjero įrengimui buvo pasirinktas HARO.

Dviguba kokybė

Dviguba kokybė

Kai du rinkos lyderiai bendradarbiauja- rezultatas yra stulbinantis, o šeima laiminga. Kai du rinkos lyderiai bendradarbiauja - rezultatas yra stulbinantis, o šeima laiminga. Naujasis medienos statybos specialisto Regnauerio namo modelis, kurį galima aplankyti Poing‘e šalia Miuncheno - įspūdingas bendradarbiavimo su HARO rezultatas. Įžymioji „Vitalhaus“ kompanija Chiemsee regione remiasi pirmaujančių Vokietijos parketo gamintojų kokybe ir demonstruoja modernią aukštos kokybės architektūrą.

Gyvenimas prie Spree upės krantų, Berlynas

Gyvenimas prie Spree upės krantų, Berlynas

Studentų butai įrengti su HARO Berlynas - 317 butų Spree upės krantuose - ideali vieta jaunimui. Gyvenamasis kompleksas „Fließstraße“ pirmiausia buvo skirtas studentų apgyvendinimui.

HARO Pietų Italijoje

HARO Pietų Italijoje

Natūralios farmacijos kampanija kartu su HARO laminuotomis grindimis Ariano Irpino - ramus miestas, esantis aukštai kalvose į rytus nuo Neapolio. Būtent čia įsikūrė nauja gamtinė vaistinė. Ji vadinama „Il Cedro“ arba „Cedar“, jos savininkai yra visiškai atsidavę gydimui ir gamtos jėgų puoselėjimui. Nesvarbu ar klientai ateina pirkti vaistų ar gauti patarimų sveikatos temomis- jie gali būti tikri, kad jais bus tinkamai pasirūpinta ir suteikta aiški informacija.

Vieta svajonėms. Privatus namas Danijoje

Vieta svajonėms. Privatus namas Danijoje

Galten, Denmark – BENÈE HUSE, surenkamųjų namų Danijos gamintojas, įsikūręs Galtene, miestelyje Vidurio Rytų Jutlandijos dalyje, ką tik baigė naują privatų namą.