SPA salonas, Švecarija

SPA salonas, Švecarija

calendar_today
visibility 39 Peržiūros
category Kategorijoje: Projektai visame pasaulyje

Jau praėjo beveik 800 metų nuo tada kai medžiotojai atrado 36,5 laipsnių karštą versmę Taminos tarpeklyje. Šiandien šis atradimas leido Ragazui tapti žinomu SPA miestu, kuriame Tamina Therme vaidina pagrindinį vaidmenį.

Bad Ragaz“ terminis SPA vanduo burbuliuoja nuo pavasario Taminos tarpeklyje 36,5 ° C temperatūroje. Savo puikia architektūra, moderniu terminiu vandens pasauliu „Tamina Therme“ esantis Bad Ragaz yra unikalus SPA kurortas. Svečiai gali pasinerti į sveikiausią terminį vandenį gryniausioje jo formoje. Maudymasis vandenyje padeda atsigauti, atpalaiduoja raumenis, stiprina imuninę sistemą ir skatina kraujo apytaką.

Atsistatymas kūnui ir protui


Tamina Therme taip pat yra siejamas su ypatingais atsipalaidavimo momentais, pvz., Unikalus „Harald Kitz“ sukurtas „Haki®“ metodas: individuali koncepcija padeda žmonėms, kuriems reikia apvalyti mintis, nuraminti kasdienę įtampą ir taip atsipalaiduoti holistiniu būdu .Specialiai sukurtoje ir pritaikytoje „haki®“ - „Touch of Touch“ gydymo patalpoje sukurta nauja gydymo ritualų dimensija, kuri padeda žmonėms pašalinti fizinį ir emocinį spaudimą ir atkurti savo gyvenimo pusiausvyrą. Šis specialus sveikatingumo paketas 2017 m. Buvo apdovanotas „Europos sveikatos ir SPA apdovanojimu“ - Europos apdovanojimu už sveikatos ir SPA naujoves.



HARO sukuria unikalią atmosferą

Norint skirti prizą, komisijai svarbiu aspektu buvo ne tik pastato išorė, bet ir infrastruktūra bei atmosfera. Tamina Therme šiuo požiūriu padarė įspūdį dėl sudėtingos apšvietimo koncepcijos ir natūralių medžiagų, naudojamų gydymo patalpų įrengimui. HARO parketas buvo įkvėpimas išskirtiniam gydymo patalpų dizainui. HARO parketas uosis „Fancy“ labai prisideda prie specialaus apdovanojimo gavusios „Haki“ gydymo patalpos atmosferos. HARO parketo naudojimas kaip sienų apdaila ir netgi lentynoms pastatyti sukuria vienodumą ir harmoniją kambaryje ir tokiu būdu suteikia saugumo jausmą. HARO Longstrip Afrikos ąžuolas ant sienos yra išskirtiniu būdu pristatomas naujoviškų apšvietimo įrenginių dėka, o šukuotas naturaLin paviršius įspūdingai atrodo įvairiame apšvietime. Žmonėms norintiems atsipalaiduoti įspūdingoje aplinkoje, „Tamina Therme“ yra ideali vieta.

Projekto pavadinimas:

Tamina Therme – ypatinga sveikatingumo patirtis

Adresas:

Tamina Therme, Bad Ragaz Šveicarija

Plotas:

45 m² / 64 m²

Projekto ypatybės:

Parketas ant sienos

Haro produktai:

Longstrip African Oak Trend brushed naturaLin plus / Plank 1-Strip 2V Ash Fancy brushed naturaLin plus