Sportiniai judesiai Amsterdame

Sportiniai judesiai Amsterdame

calendar_today
visibility 36 Peržiūros
category Kategorijoje: Projektai visame pasaulyje

Japonų sporto batų prekės ženklas „Asics“ atidarė išskirtinį sporto centrą miesto centre, Amsterdame. Interjero įrengimui buvo pasirinktas HARO.

Sporto parduotuvė tradiciniame alaus daryklos kvartale

„Asics“ parduotuvė Amsterdame yra Stadhouderskade gatvėje, vienoje iš labiausiai turistų lankomų miesto vietų. Joje anksčiau buvo įsikūrusi „Heineken“ alaus darykla, kuri 1988 m. persikėlė į kitas patalpas, o istorinis pastatas buvo paverstas alaus daryklos muziejumi.


Pasaulyje žinoma kompanija vadovaujasi tradicijomis


„Asics“ su visais filialais pasaulyje yra penktas pagal dydį prekės ženklas sporto batų rinkoje šiuo metu. Pirmieji sportiniai batai, kuriems buvo suteiktas prekės ženklas, buvo sukurti 1949 m. Japonijoje, Kobėje. Visų pirma, aukštųjų technologijų naujovės prisiekia įveikti visus konkurencijos iššūkius. „Asics“, taip įmonė pasivadino  dar 1977 m., yra lotyniškos frazės „Anima Sana Corpore Sano“ akronimas, kuris reiškia „sveika siela- sveikame kūne“. Be batų, skirtų bėgimui, vidaus, vaikščiojimo, teniso, fitneso, rankinio ir futbolo avalynės, sporto entuziastai taip pat ras platų drabužių ir aksesuarų pasirinkimą sporto srityje.


Haro parketas – čempionų pasirinkimas


Renkantis tinkamas grindis žinomai parduotuvei,  buvo pasirinktas rinkos lyderis HARO. „HARO Longstrip“ kanadietiškas klevas yra idealus pagrindas aukštos kokybės sporto žvaigždėms. Taurusis medienos paviršius padengtas „PermaDur“ laku. Grindys pasižymi puikia išvaizda, ypatingu ilgaamžiškumu, optimalia grindų higiena ir lengva priežiūra. „PermaDur“ paviršius suteikia HARO parketui atsparumo dilimui, kuris yra daug kartų geresnis nei tradicinių paviršių.

Projekto pavadinimas:

Sportiniai judesiai Amsterdame

Adresas:

Asics parduotuvė, Amsterdame

Plotas:

200 m²

Haro produktas:

HARO Longstrip 4000 Can. Maple Trend PermaDur