Viešbutis FREIgeist, Vokietija

Viešbutis FREIgeist, Vokietija

calendar_today
visibility 44 Peržiūros
category Kategorijoje: Projektai visame pasaulyje


Šviesi ir kviečianti bilbiotekos salė su pilno aukščio langais.

Patogiai įsikūręs - tarp geležinkelio stoties ir istorinio miesto centro viešbutis yra visai šalia „Forum Wissen“, Göttingeno universiteto interaktyvaus muziejaus, kurį planuojama atidaryti 2020 m. Georg Rosentreter, „FREIgeist & Friends“ generalinis direktorius, turi įprotį įkurti grupės viešbučius  netoli neįprastų muziejų: FREIgeist viešbutis Einbekke yra labai panašus į gretimą PS.Speicher muziejų, kuriame pristatoma transporto priemonių istorija.

Naujai atidarytas dizainerio viešbutis yra įsikūręs Göttingeno „Groner Tor“. Jo fasadas turi didelius langus, suteikiančius praeiviams galimybę pamatyti daugybę spalvingų fotelių ir grafičių. Šią erdvę dar labiau paryškina grindų danga, kuri kontrastuoja su poliruotu betonu ir parketo grindimis. Renkantis grindų dangą, viešbučio grupė ne pirmą kartą pasirinko „HARO“ parketą, pakartodama ankstesnį sprendimą dėl „FREIgeist“ viešbučio Einbekke. Fojė, restoranas, baras, sporto salė ir svečių kambariai įrengti naudojant 3,300 m² „HARO Plank“ 1 juostos ąžuolo  parketo dengtu „bioTec“ alyva.

FREIgeist viešbučio valdytojai prioritetą teikė erdvių kūrimui, kuriose svečiai gali laisvai dirbti, mąstyti ir atsipalaiduoti. Galimybės svyruoja nuo konferencijų salių (kai kuriose yra panaši į namų atmosfera) iki centrinio vestibiulio su atvira virtuve, kurioje svečiai gali susiburti.

Atvira virtuvė, neįprasta viešbučio svečiams, bet labai patogi konferencijų pertraukų metu.


Dizaino gerbėjai ras kažką, kas juos sužavės kiekviename pastato kampe. Nesvarbu, ar tai yra Maroko akmeninės plytelės, varinės lempos, ar tarptautiniai meno objektai, kurie puošia sienas, viskas buvo įrengta taip nepriekaištingai, kad būtų sukurta ypatinga atmosfera reikliems svečiams. INTUU restoranas ir baras HERBARIUM ne tik populiarūs tarp viešbučio svečų, bet ir tapo Göttingen miesto gastronomijos pažibomis. Šiuolaikiniai japonų ir pietų amerikiečių Nikkei virtuvės patiekalai ir apdovanojimų turinti barų koncepcija yra tikri vietinių gyventojų ir pasaulio keliautojų favoritai.


Šiaurės šalių dizainas ir kūrybinis mąstymas


5 aukštų pastate yra 118 individualiai įrengtų kambarių svečiams. Įrengdami šiuos kambarius, viešbučio valdytojai nusamdė dizainerių komandą sukurti retro išvaizdos spintas ir medienos pelenų spalvos vonios kambarius. Aiškios konstrukcijos ir aukštos kokybės baldai Šiaurės dizainui suteikė jaukią HARO ąžuolo parketo grindų foną, sukuriantį svečiams palankią atmosferą. Pasirinkę vienodą išvaizdą, architektai nusprendė, kad visuose kambariuose naudos 1-juostos ąžuolo lentas su „BioTec“ alyvos padengimu. Sujungus įspūdingą vizualinį žavesį su mažomis priežiūros pastangomis, šio HARO parketo grindų natūralios alyvos / vaško padengimas taip pat leidžia ją pritaikyti labai dažnai lankomoms salės ir restorano vietoms. Visos šios detalės prisideda prie atmosferos, kurioje laisvamanių svečių dvasia gali pakilti į naujus aukštumas.

 

Projekto pavadinimas:

Hotel FREIgeist

Adresas:

Göttingen

Grindų plotas:

3.300 m²

Haro produktas:

HARO Plank 1-Strip Oak brushed bioTec

Panašūs gaminiai:

BOEN Plank Ąžuolas Animoso